SIGURIA JUAJ

OBJEKTIVI JONË

Investo një herë, fito cdo ditë

A keni nevoj për siguri ? Informohuni rreth rreziqeve të drejtpërdrejta dhe lehtësive që ju krijojnë sistemet e automatizuara të sigurisë.Një investim i zgjuar mund të jetë diferenca mes jetës dhe vdekjes në të ardhmen.

Projektim

Instalim dhe Garanci

KAMERA VEZHGIMI

1 / 5
Sisteme kamerash
2 / 5
Sisteme kamerash
3 / 5
Sisteme kamerash
4 / 5
kamera cam1 cam2 cam3 cam4
Kamera IP
5 / 5
kamera2 camm1 camm2 camm3 camm4
Kamera HD

SISTEME ALARMI1 / 3
Sisteme Alarmi
2/ 3
alarm alarm1 alarm2 alarm3 alarm4
Alarme 1
3 / 3
alarm2 alarmi1 alarmi2 alarmi3 alarmi4
Alarme 2

AKSES KONTROLL

1 / 3
Sisteme Alarmi
2/ 3
akses akses1 akses2 akses3 akses4
Akses 1
3 / 3
akses2 aksesi1 aksesi2 aksesi3 aksesi4
Alarme 2

SISTEME SPY

1 / 3
Sisteme Spy
2/ 3
spy spy01 spy02 spy03 spy04
Spy 1
3 / 3
akses2 spy1 spy2 spy3 spy4
Spy 2

KOMUNIKIMI

1 / 5
Sisteme Telefonie
2 / 5
Sisteme Videofonie
3 / 5
Sisteme GPS TRacking
4/ 5
kom kom1 kom2 kom3 kom4
Komunikimi 1
5 / 5
kom2 kom01 kom02 kom03 kom04
Komunikimi 2